Frågor och Svar

Hur tecknar jag ett årsabonnemang?

Kontakta mig på andersjarkendal@me.com så hjälper jag till med allting som behövs för att komma igång. Alla årsabonnemang faktureras, antingen ett år i taget eller månadsvis. 

Hur går betalningen till?

Du kommer få en faktura skickad till din e-postadress, och du bestämmer om det ska vara fakturering årsvis eller månadsvis. 

Hur laddar jag ner de bilder jag önskar?

När du köper ett årsabonnemang kommer du få en unik kod som är kopplad till din e-postadress som du sedan anger varje gång du checkar ut från varukorgen i kassan. Det är den unika koden tillsammans med din e-postadress som verifierar att du har ett aktivt abonnemang. 

Får jag behålla alla bilder jag laddat ner efter avslutat abonnemang?

Ja, alla bilder du laddat ner under aktivt abonnemang har du fri rätt att använda även efter avslutat abonnemang.

Kan jag använda bilderna för alla typer av projekt?

Ja, alla bilder säljs i ett högupplöst format (precis som hos alla andra bildbyråer på marknaden, men till betydligt lägre pris) så du kan använda bilderna till alla möjliga typer av projekt och användningsområden, det är det som gör Mölnlyckebilder unikt och du behöver inte fundera innan exakt hur och var du ska använda bilderna. 

  • För er websida
  • För användning i sociala medier; Instagram, facebook eller liknande
  • För tryck
  • Som virtuell bakgrundsbild i Zoom, Skype eller liknande videotjänster

 

Kan jag använda bilderna som bakgrundsbild i Zoom, Skype eller liknande videotjänst?

Ja, det är inga problem alls, det blir jättesnyggt! Jag har satt ihop ett galleri med bilder som jag tycker passar extra bra som bakgrund under ett videomöte.